Wedstrijdverslag E-jeugd HV Grol


GROENLO – De meiden van de E-jeugd van handbalvereniging HV Grol speelden zondag 6 november thuis tegen Erix uit Lichtenvoorde. Het doel voor deze wedstrijd was om meteen te gooien als je een kans had en niet te wachten tot er een ‘blauwe’ voor kwam staan. Verder gewoon lekker handballen en er een leuke wedstrijd van maken.

De meiden begonnen de eerste helft goed en hadden een paar mooie aanvallen achter elkaar. Er werd goed naar elkaar gekeken, kansen werden goed benut en ook mooi afgemaakt. De ballen vlogen de keeper om de oren.

Maar de meiden van Erix kwamen terug en de eerste helft eindigde met 4-3 in het voordeel van Grol. Beide teams hadden even tijd om te rusten en een beetje water te drinken. Toch kwam Grol net te kort in de tweede helft. Er waren veel rode gezichtjes te zien en Erix maakte hier goed gebruik van. De stand liep op tot 5-5. Dit motiveerde de meiden van Grol om nog even goed hun best te doen, maar de vermoeidheid sloeg toe. Er kwamen nog een paar mooie aanvallen van Erix en zij liepen uit tot 5-8. Op het einde leek het nog de goede kant op te gaan door een paar snelle aanvallen van Grol, maar deze werden niet goed afgemaakt. De teleurstelling was bij een aantal meiden groot, maar toch kunnen ze trots terugkijken op een mooie wedstrijd. De vooruitgang in het samenspel is duidelijk te zien!

Wilt u de vooruitgang van deze meiden met eigen ogen zien? Zondag 13 november spelen zij om 11.30 uur thuis op sportpark Den Elshof.