24 april 2024
Home » Groenlo » Wedstrijdverslag Grol A1 – Duiven A1

Wedstrijdverslag Grol A1 – Duiven A1

207

GROENLO – Op 26 maart speelde de A1 van Grol hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Duiven A1. Grol begon goed, speelde snel, en liep al gauw uit tot een score van 6-1. Met daarin de eerste penalty van de wedstrijd, die er genadeloos in ging door Kirsten. Toch kwamen er hierna 2 doelpunten van Duiven vanuit de hoek. Hier reageerde Grol goed op en kwam terug met 3 doelpunten. Niet veel later was het rust met de veelzeggende tussenstand van 12-4.

Ook de tweede helft begon goed voor Grol. Daphne maakte al snel de 14-4. Door een overtreding van Duiven kreeg Grol de kans om nog een penalty te raken, die zat! Halverwege de tweede helft volgde een dipje. Grol leek zich aan te passen aan Duiven, en leed af en toe slordig balverlies. Maar gelukkig was daar keepster Anne, die 2 penalty’s tegenhield. Hierna combineerde Vera haar hobby en sport door een doelpunt te maken met een prachtige bowlbeweging. Met nog een paar minuten op de klok was de stand 23-7. Duiven wist nog 1 keer te scoren uit een break-out en bracht daarmee de eindstand op 23-8. De 2 punten bleven in Groenlo en daarmee eindigt Grol trots op de tweede plaats.