18 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslag Grol B1 tegen Huissen B 1

Wedstrijdverslag Grol B1 tegen Huissen B 1

172

GROENLO – Op zondag 4 december speelden de meiden van de B1 van HV Grol uit in Huissen. De laatste drie wedstrijden hadden in totaal 5 punten opgeleverd, dus het team ging vol vertrouwen om 09.40 al op weg naar Huissen.

Voordat Grol moest spelen konden zij eerst nog even kijken bij de wedstrijd van het B team van Erix tegen het tweede B team van Huissen. Huissen was flink op dreef, waardoor de meiden een extra stimulans hadden om een goed resultaat neer te zetten. Grol begon dan ook erg sterk.

Na 5 minuten spelen was het nog 0-0, beide teams lieten geen goede aanvallen zien. Huissen wist dit tij als eerste te keren en in no time stond het team uit Groenlo met 5-1 achter. De meiden van Huissen wisten mooie, snelle aanvallen neer te zetten, waarbij telkens iemand op het juiste moment de gaten in de Grolse verdediging benutte. Het ontbrak de meiden aan het inzicht en de juiste timing om dit ook bij hen te doen. Lukte dit wel, dan stond er ook nog eens een goede keeper, die haar doel schoon wist te houden.

De ruststand was 7-2 in het voordeel van Huissen. Ondanks de oppepper in de rust gaf de tweede helft vrijwel hetzelfde beeld. Huissen wist Grol telkens te verschalken met snelle aanvallen en breaks, de meiden van Grol hadden er helaas geen antwoord op. De eindstand was dan ook 18-7 in het voordeel van Huissen.