24 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslag H.v. Grol 3 – Reflex 2

Wedstrijdverslag H.v. Grol 3 – Reflex 2

150

GROENLO – Afgelopen zondag speelde Grol dames 3 tegen Reflex 2. Zij stonden op de laatste plaats, met slechts 1 punt minder dan Grol. Het team was er dan ook op gebrand deze wedstrijd te winnen. De openingstreffer werd gescoord door Grol. Na een strak tweede doelpunt, liep Grol uit. Reflex kwam pas later op schot. Omdat er bij Reflex een lange keepster in het doel stond, was de opdracht van de coach: laag schieten. Dit resulteerde in 11 doelpunten in de eerste helft, Reflex vond 6 keer het doel van Grol.

In de tweede helft was bij Grol de fut eruit. Er werd weinig bewogen, waardoor er niet genoeg ruimte ontstond om goed op het doel af te ronden. De keepster had in de gaten dat er veel laag geschoten werd, waardoor ze veel ballen tegenhield. Ook werden 2 penalty’s naast gegooid, doordat de keepster ver uit het doel kwam. Gelukkig stond de verdediging van Grol goed en door knap keeperswerk kon Reflex nog maar 3 keer scoren. Eindstand 11-9 in het voordeel van Grol.