Home » Sport » Wedstrijdverslag HCW Winterswijk week 10

Wedstrijdverslag HCW Winterswijk week 10

548

~ HCW E1-Jeugd ~
Al om 8.15 uur vertrokken we naar AES. Een hele rit voor een wedstrijd tegen het team dat vorige week al kampioen was geworden. AES had het eerste doelpunt al snel te pakken, maar ons tegen doelpunt viel ook heel gauw. Met 1_1 in de beginfase hadden we nog wel wat hoop op een goed resultaat. Helaas was AES net iets sneller dan ons en scoorden ze veel. We hebben best goed samengespeeld maar AES wist de bal er vaak toch tussenuit te pakken waardoor ze meer vrije kansen hadden.  Ruststand was 8-4 . Eindstand 15-5.

~ HCW D1-Jeugd ~
Vandaag speelden we thuis tegen de koploper. Er waren bij ons helaas een paar zieken, maar Beau kwam ons op het laatste moment nog versterken, zodat we toch 2 wissels hadden! We begonnen goed en hielden tot halverwege de 1e helft goed stand. Toen sloeg de vermoeidheid toe en was de ruststand toch 5-15. De 2e helft ging eigenlijk op dezelfde manier verder. We hebben wel een paar mooie aanvallen gespeeld, maar ze waren gewoon veel sterker. De eindstand was 14-32. Dat was onze beste uitslag tot nu toe tegen ze, dus toch goed gedaan!

~ HCW C-Jongens ~
De HCW C-Jongens speelde tegen Olympia stormvogels.
Aan het begin raakten we snel achter en lukte het niet goed om te scoren, daarna kwamen we al gauw terug. De ruststand was 11-9 voor HCW.

Na de rust ging het geleidelijk en goed, maar daarna konden we de kansen niet afmaken maar bleven zij wel scoren en de eindstand was 21-17 voor Olympia stormvogels.

~ HCW C-Meisjes ~
Geen verslag, wedstrijd tegen Erix DC1. Eindstand 7-12 in het voordeel van HCW.

~ HCW Dames 2 ~
We wisten dat het een zware wedstrijd ging worden tegen stormvogels. Vorige keer verloren we met 18-2. We begonnen vol goede moet. De ruststand was 13-5. Tweede helft ging het een stuk beter. De eindstand was 20-11.

~ HCW Dames 1 ~
Vanochtend vroeg gingen wij met goede zin richting duiven. Er stond een wedstrijd tegen Loo voor ons op het programma. We gingen met goede moed de wedstrijd in maar dat mocht helaas niet baten, de ballen gingen aan de verkeerde kant het doel in en het lukte ons moeizaam om te scoren.

Tot het einde hebben we met zijn allen gestreden en na een aantal mooie aanvallen bleven we helaas toch op achterstand. Laten we het erop houden dat we onze dag niet zo hadden, in ieder geval een wedstrijd die we snel weer vergeten 🙂 De wedstrijd is geëindigd met 14-11.