24 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslagen HCW

HCW E-JEUGD
De HCW E-Jeugd speelt een thuiswedstrijd HCW E1 tegen OBW E2. Het hele team van HCW is compleet met Madelief als nieuwkomer erbij, haar eerste wedstrijd thuis. Met een nieuwe opstelling spelen we de wedstrijd, het is uitproberen hoe gaat dit bevallen. Altijd leuk een nieuwe uitdaging aan te gaan. Scheidsrechter Cindy Bollen geeft het startschot (fluit).Het spel is begonnen. OBW komt op voorsprong maar het gaat wel mooi gelijk op. Door een mooie lange bal aan te spelen kwam HCW E1 op voorsprong. Ze stonden lekker te verdedigen en goed over te spelen. Soms maakte ze het elkaar niet makkelijk door te ver van elkaar te staan zodat het aanspelen lastiger werd. Eerste helft kwamen ze op voorsprong met 5-2. 2de helft begon weer net als de eerste helft qua opstelling, OBW komt sterk terug en het stond al gauw op 5-5. En onze ballen wilden er niet in, met de complimenten voor de keepster van OBW! Die stond goed te keepen. Maar aan het doorzettingsvermogen van HCW E1 ligt het niet ze kwamen terug…in de laatste 15 seconden werd er nog 1 door HCW E1 gemaakt. Eindstand werd 13-6. Leuke wedstrijd, en weer genoeg ideeën op gedaan om verder te kunnen bouwen met deze toppers. Wij coaches zijn trots op jullie.

HCW D-JEUGD

Vandaag speelden de HCW D-Jeugd thuis tegen Havana uit Nijmegen. De vorige wedstrijd hadden ze gelijk gespeeld dus ze wisten dat ze er tegenaan moesten! HCW begon goed en scoorden meteen, maar Havana ook. Daarna liep HCW snel uit doordat ze mooi samenspeelden en er met prachtige schijnbewegingen langs gingen. Ze stonden vooral ook goed te verdedigen. Ze hadden getraind op blokken van de bal en dat lieten ze goed zien! Zo stond het 10-4 met de rust. Na de rust ging HCW goed door en probeerden ze iedereen mooi vrij te spelen en dat is ook super goed gelukt. Iedereen heeft gescoord! Top gespeeld! De eindstand was 21-12 voor HCW.

HCW C-JONGENS
De wedstrijd tegen Borne verliep goed. De rust stand was 7-2 voor HCW. Na de rust lieten de tegenstanders zien wat ze in petto hadden en gingen wat “agressiever” spelen. Maar alsnog heeft HCW met 18-10 gewonnen.

HCW C-MEIDEN
Na het begroeten kregen de HCW-meiden bal uit. Ze begonnen de wedstrijd erg goed. Er werden een hoop technieken toegepast die ze op de training hebben geleerd, zoals een kruising en de cirkelwissel. Ook werd er veel met de hoeken gelopen. Het tempo zat er zeker in en daardoor werd er ook veel gescoord door HCW. Met twee tegendoelpunten was de ruststand 14-2. Het bijzondere was, dat de trainer twee meiden van hun vaste positie hadden gewisseld. Het was voor hen een beetje wennen, maar ze deden het super goed. Ook de tweede helft stonden de meiden van HCW goed te handballen. Bijna elke aanval werd goed afgemaakt. Met een aantal doelpunten tegen, was de eindstand van deze wedstrijd 29-11. Al met al een goede wedstrijd van de c-meiden.

HCW B-JONGENS
De B-Jongens speelde tegen HV Quintus. Helaas verloren met: 18-28. Geen verslag ingeleverd. HCW DAMES 2 De uitwedstrijd hadden de HCW Dames 2 met groot verschil verloren, daarom waren zij erop gebrand om te winnen ! De eerste helft wilden de ballen er niet in het blijft lang 0-0. De ruststand was 4-1. De tweede helft hadden de dames van HCW afgesproken om op tempo te spelen maar helaas dat lukte niet al te best. Maar ze gaven de voorsprong niet uit handen en wonnen overtuigend met 9-6!

HCW DAMES 1
Zondag 4 maart speelden de HCW dames 1 hun thuiswedstrijd tegen de dames van BWO. De dames begonnen optimistisch aan de wedstrijd met de gemaakte afspraken van de coach. De 3-2-1 verdediging werd ingezet en dit zorgde ervoor dat de tegenstander niet konden scoren. Aan de kant van de tegenstander werd er makkelijk gescoord door de dames van HCW. De Ruststand was 12-3 in het voordeel van HCW. In de tweede helft werd het tempo nog meer opgevoerd en raakte de bal nog vaker het net van de dames van BWO. De dames van BWO raakten hierdoor enorm gefrustreerd en werd hun spel onsportiever, maar het juiste antwoord hierop was afstraffen met een tegen doelpunt. Dit werd, ondanks dat de paal regelmatig werd geraakt, goed opgepakt. Eindstand 28-6 voor de dames van HCW. Een mooie wedstrijd met een regen aan doelpunten