24 april 2024
Home » Sport » Weer nederlaag s.v. Grol

Grol gaat met 2 – 1 ten onder tegen concurrent Leones

GROENLO – Grol begon op een moeilijk bespeelbaar veld gretig en gemotiveerd aan de wedstrijd tegen Leones. Dit resulteerde in de eerste tien minuten tot 4 kansen voor Grol. In die fase kwam ook Leones tot een kans die door Max de Vries kon worden gepareerd. Hierna werd Leones wat sterker zonder uit eigen kracht gevaarlijk te worden.

Rond de 25e minuut kreeg Leones een grote mogelijkheid om de score te openen door een enorm misverstand tussen Johan Houben en Max de Vries, maar op het laatste moment kon alsnog een doelpunt worden voorkomen. Verder ging de wedstrijd redelijk gelijk op totdat Kai Ordelmans in de 35e minuut een onnodige overtreding beging op de rand van het strafschopgebied. Uit de vrije trap kon Lester Stofkoper omgehinderd de 1-0 inkoppen voor Leones.

In de tweede helft leek het erop dat het vertrouwen bij Grol verdwenen was. Veel duels werden verloren en hierdoor kwam Grol regelmatig in de problemen. In de 70e minuut scoorde Bram Kooijmans 2-0 met een mooi schot in de bovenhoek. Uit een fraaie vrije trap van Lennard Walterbos scoorde Grol in de 72e minuut de aansluitingstreffer. In het laatste deel van de 2e helft probeerde Grol met een alles-of-niets offensief alsnog een punt uit het vuur te slepen, maar hierbij was men helaas te onnauwkeurig.

Komende zondag 13 maart speelt Grol om 14.30 uur thuis tegen WAVV uit Wageningen.