Winst Dames 1 VV Grol


Gepubliceerd op

GROENLO – Zaterdag 5 maart speelde Dames 1 van vv Grol thuis tegen Rivo Dames 1. De wedstrijd daarvoor tegen Vragender werd gewonnen met 3-2 en ook deze wedstrijd tegen Rivo wil Grol graag winnen. De punten hebben ze namelijk hard nodig voor klassebehoud. Omdat Rivo slechts één plaats boven Grol staat belooft het een spannende wedstrijd te worden.

Met de volgende 12 spelers wordt de strijd aangegaan: Marit Geelink, Nina Grotenhuis, Kim Nieuwenhuis, Sanne te Woerd, Isa Frank, Stephanie Roorda, Emma Bomers, Leah Meeusen, Dorien Oosterholt, Suzan Nieuwenhuis, Bianca Krabbenborg en Loran Hoitink.

De eerste set begint direct lekker. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en de strijd gaat gelijk op. De eerste set gaat de winst naar Grol met een stand van 25-20. Op naar de tweede set. De dames hebben het ritme goed te pakken. Goede passes en set-ups zorgen ervoor dat de aanvallers veel punten achter elkaar kunnen maken.

Ook de tweede set was voor Grol met een stand van 25-21. Wat een fantastische sfeer hangt er in de sporthal. Het samenspel loopt ontzettend lekker. Veel wissels tussendoor, waardoor bijna iedereen aan het spelen komt. Het publiek juicht mee en de basis voor de overwinning is aanwezig. Nu focussen en niet verslappen.

Derde set: Grol begint sterk en loopt zelfs ver uit. Even wordt de aandacht verloren; Rivo komt dichterbij. Door een time-out van William worden de dames weer wakker geschudt. Niet weggeven! Aan het werk! En samen lukt het. Ook de derde set is voor Grol met een stand van 25-19. Het publiek gaat uit haar dak en juicht ons steeds weer toe. We spreken af met elkaar dat ook de vierde set voor ons moet zijn. Dit mogen we niet meer uit handen geven. Het gaat fantastisch. De ballen vliegen bij Rivo om de oren en we scoren punt na punt. 25-18 is de stand van de vierde set en hiermee worden  5 punten binnengehaald. Geweldige score! Dank aan het publiek voor de geweldige ondersteuning.

Wil je Dames 1 ook komen aanmoedigen? De volgende wedstrijd is vrijdagavond 11 maart aanstaande om 21:00 uur in Hengevelde. De eerst volgende thuiswedstrijd is op 2 april om 15.00 uur.