Home » Winterswijk » Wedstrijdverslagen HCW

HCW E-JEUGD
De HCW E-Jeugd speelden uit tegen DFS Arnhem. Helaas geen verslag, de wedstijd is gewonnen met een eindstand 10-14.

HCW D-JEUGD
Vandaag speelden de HCW D-Jeugd de eerste wedstrijd na de vakantie thuis. Het duurde dan ook even voor ze echt wakker waren. HCW stond dan ook snel een paar doelpunten achter en ze misten een paar kansjes. Met de rust was het 3-4 voor de tegenstander. In de 2e helft begon HCW met een paar afspeelfoutjes waardoor ze de rest van de wedstrijd tegen een achterstand bleven aankijken. Ze kwamen goed terug, maar het was net niet genoeg. Helaas heeft HCW verloren met 9-11. Volgende week weer beter!

HCW C-JONGENS
De HCW C-Jongens speelden uit tegen Achilles AHV. Helaas geen verslag, de wedstijd is gewonnen met een eindstand 25-33.

HCW C-MEIDEN
Vol goede moed vertrokken de HCW C-Meiden richting Eerbeek voor de eerste wedstrijd van 2018.
HCW openden in de eerste minuut de wedstrijd met een mooi doelpunt vanuit de hoek. Dit leek een voorbode op een knallende wedstrijd, maar de tegenstander liet zich niet kennen. Even niet opletten en het was 2-1 voor Brummen/Erica. HCW moest er even aan trekken en ze gingen de rust in met een voorsprong van 7-9.
Na de rust begon HCW voorzichtig en werd het zelfs 9-9. De HCW meiden werden toen even goed wakker geschud en wisten talloze keren hierna het doel te vinden.
Eindstand 11-19 en de punten gingen mee naar Winterswijk!

HCW B-JONGENS
De B-Jongens van HCW speelde thuis tegen Borhave. Eindstand: 12-24, geen verslag ontvangen.

HCW DAMES 2
Vandaag stond de wedstrijd tegen Ha-STU 3 op het programma voor HCW Dames 2. Een tegenstander waar ze de thuiswedstrijd op 1 punt na van hebben verloren. Iedereen had er zin in! Na een lange autorit richting Nijmegen stonden ze even later in het veld al direct goed te verdedigen. De tegenstander kreeg weinig kansen om te scoren. Aanvallend liep het wat stroefjes en al met al vielen er weinig doelpunten in de eerste helft. De rust stand was 2-4 in het voordeel van HCW. Na de rust liep het aanvallend beter, met een aantal mooie acties! Eindstand is 8-11 geworden in het voordeel van HCW, de punten nemen ze dus mee naar huis!

HCW DAMES 1
De eerste wedstrijd van 2018 stond op de planning voor HCW Dames 1. Ze speelde uit tegen D.S.V.D. in Deurningen. Het was een tegenstander waar ze met maar weinig verschil van verloren hadden de vorige wedstrijd. Dit moest dus een revanche gaan worden. De eerste helft had HCW geen coach. Ze moesten zichzelf dus coachen en dit lukte bij vlagen goed. Helaas was de tegenpartij iets beter in scoren en de tussenstand was 12-4. In de pauze goed toegesproken door de toegesnelde coach en in de tweede helft begon HCW met een betere verdediging. Ze waren feller, en beter. Dit was voor de tegenpartij lastig. HCW haalde er een paar mooie aanvallen uit maar helaas was er aan de kant van HCW ook veel balverlies. Hierdoor konden DSVD er toch nog uit scoren. En werd de voorsprong telkens groter. De laatste 10 minuten kwam HCW wat meer aan het scoren, maar helaas mocht dit niet meer baten. De eindstand was 31-14.

HCW HEREN 1
Na een paar weken rust van de kerstvakantie en oud & nieuw, stonden de HCW heren weer klaar voor een nieuwe wedstrijd. De wedstrijd tegen de Stormvogels gingen ze goed op tempo op, maar lukten het niet tijdens een aantal kansen te scoren. De Stormvogels kregen de voorsprong van 3-9, HCW kwam iets beter in de wedstrijd en konden de eerst helft afsluiten met 5-10.
Tijdens de tweede helft wist HCW door snel en slim samenspel een aantal mooie punten te scoren, waardoor de achterstand wat kleiner werd. De Stormvogels gooiden er nog een schepje bovenop, waardoor HCW uiteindelijk verloren met 13-20.