Home » Beltrum » Landgoedwandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum

Landgoedwandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum

804

BELTRUM – Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 organiseert de stichting vrienden van “Het Noasman” de Landgoed wandeltocht door het mooie boerenland van Beltrum. Wandelaars kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Het start-, rust- en eindpunt van de wandeltocht is “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum. Starten kan tussen 08.30 en 11.30 uur.

De routes leiden de wandelaars door Landgoed “Het Noasman” en het naastgelegen retentiegebied. Daarnaast lopen de routes ook door bossen, verharde en onverharde wegen, paden en velden. De nieuwe natuur en oude natuur vullen elkaar naadloos aan in het traditionele Achterhoekse landschap. Deelnemers kunnen genieten van verrassende weggetjes en paadjes waar ze normaal niet komen.

De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. De kosten bedragen € 4,50 per persoon. Leden van de wandelbond betalen € 3,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meewandelen met hun ouders.

Meer informatie is te vinden op http://www.noasman/.


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl