Let’s Play op zondagmiddagconcert


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

BREDEVOORT – Jazzy swingen  op het plein, onder de monumentale bomen op 31 juli 2016 om 12.00 uur, tijdens de Zomerconcerten Bredevoort 2016

Wat begon als een aantal lessen in jazz van saxofonist/toetsenist Chris van Beckhoven aan bassist Peter Boekholt, ging al snel een andere kant op. Toen gitarist Jonas Taihuttu zich bij het met “standards” experimenterende duo voegde, werd de jazz ingeruild voor de latin-salsa-soul-achtige klanken die iedere keer weer tussen alles door uit zijn gitaar naar boven kwamen. Er ontstonden in deze stijl een aantal bewerkingen van klassieke jazz-standards en enkele van Jonas’ eigen composities werden door het trio uitgewerkt. Met de komst van drummer Tom ten Dam, zangeres Nanny van de Laar en percussionist Michael Oyewole is het gezelschap inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band. Met een geheel eigen sound, een mix van jazz, blues, salsa en latin, worden eigen composities en bewerkingen van jazz-standards ten gehore gebracht.

Het concert begint om 12.00 uur en gaat alleen door bij mooi terrasweer. Zie onze facebookpagina zomerconcerten Bredevoort  en www.bredevoort.nu  voor het laatste nieuws hierover.

De toegang is vrij, hoewel er wel met de pet langsgegaan wordt om de kosten te drukken.