Theaterconcert De Andersons met Gerjon Gijsbers


BREDEVOORT – Zaterdagavond 29 april treedt kleinkunsttrio De Andersons op in de Koppelkerk met het theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’. Voor elke voorstelling wordt een lokale special guest uitgenodigd: deze avond is dat de droogkomische schrijver Gerjon Gijsbers.

Nederland barst van de bijzondere locaties: van kloostertuinen tot kastelen, kerken, uitkijktorens, boten en forten. Goed bewaarde geheimen met ieder hun eigen verhaal en sfeer. Het zijn juist deze unieke plekken waar kleinkunsttrio De Anderons het nieuwe programma Hier Dooft Niets speelt.

Hier Dooft Niets is een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

In een tournee langs bijzondere locaties kan de Koppelkerk natuurlijk niet ontbreken, dachten De Andersons. Iedere avond ontvangt het kleinkunsttrio een bijzondere lokale gast in de show; deze avond is dat schrijver Gerjon Gijsbers. Kaarten à € 15,- zijn te reserveren via info@koppelkerk.nl of via 0543-216 005.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort
Datum: zaterdag 29 april
Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)
Entree: € 15,-
Reserveren: info@koppelkerk.nl / 0543-216 005