KIEK UUT – Online talkshow voor ondernemers in Bronckhorst

Deel dit bericht

BRONCKHORST – Op 14 juni a.s. om 20.00 uur organiseren Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en de gemeente Bronckhorst voor ondernemers de online talkshow KIEK UUT. Het centrale thema is de invloed die de georganiseerde misdaad uitoefent op het bedrijfsleven. Burgemeester Marianne Besselink gaat vanuit het gemeentehuis onder leiding van Anton Jansen (manager PVO Oost-Nederland) in gesprek met een lokale ondernemer, een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en een vertegenwoordiger van de politie.
De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden om gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg. De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van (lokale) voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen.

Aanmelden
De online talkshow KIEK UUT is voor alle ondernemers in Bronckhorst. Wij nodigen hen van harte uit om zich aan te melden via: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/online-talkshow-kiek-uut-bronckhorst/. De talkshow is gratis. Kort voor aanvang ontvangen deelnemers een e-mail met de link om de uitzending live te kunnen volgen op 14 juni.