Home » Eibergen » Spannende Urban Fun Run voor jongeren tijdens de Eiberrun!

Spannende Urban Fun Run voor jongeren tijdens de Eiberrun!

1052

EIBERGEN – De Eiberrun heeft dit jaar een spannend nieuw onderdeel speciaal voor de jeugd: de Urban Fun Run. Dit uitdagende parcours loopt dwars door het dorp en voert de jonge deelnemers via stormbanen en over obstakels door winkels en andere gebouwen.

Om alvast een voorproefje te krijgen van deze uitdagende loop hebben we een aantal fanatieke jonge hardlopers gevraagd om een stukje parcours te verkennen.

Bekijk hun avonturen hier:

Opgeven voor de Urban Fun Run is nog mogelijk tot 19 mei en deelnemers moeten tussen de 7 en 12 jaar oud zijn. Voor de Kidsclinic kan nog tot 26 april worden ingeschreven. Deze clinics starten op 30 april bij ASV Eibergen en zijn bedoeld om de jonge deelnemers goed voor te bereiden op de Urban Fun Run.

Wil jij ook meedoen aan dit spannende nieuwe onderdeel van de Eiberrun? Schrijf je dan snel in via https://www.eiberrun.nl/afstanden/urban-fun-run/ en beleef een avontuurlijke dag vol sport en plezier!


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl