Home » Evenementen » Alzheimer Trefpunt Lochem – Informatiesessie met ’t Baken

Alzheimer Trefpunt Lochem – Informatiesessie met ’t Baken


Evenementgegevens

  • Datum:

Locatie: Stadshuus, Markt 3, Lochem
Datum: Vrijdag 14 juni 2024
Tijd: 10:30 uur tot 12:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
Toegang: Gratis, geen aanmelding nodig

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland nodigt u uit voor een informatieve ochtend in het Stadshuus in Lochem. Deze bijeenkomst is onderdeel van het maandelijkse Alzheimer Trefpunt waarbij mensen die geïnteresseerd zijn in of te maken hebben met dementie, samen kunnen komen om ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen.

Deze maand zal Ron Hamelberg van ‘t Baken Lochem een presentatie geven over de diensten die zijn organisatie biedt op het gebied van zorg en welzijn. Er zal onder meer worden ingegaan op wettelijke regelingen zoals de WMO en WLZ, financiële aspecten van zorgverlening, en ondersteuningsopties voor zelfstandig wonen en mantelzorg.

Dit trefpunt biedt een uitstekende gelegenheid om inzicht te krijgen in de beschikbare ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten, en om directe steun en advies van experts en lotgenoten te ontvangen. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit belangrijke gesprek.

Voor meer informatie, contacteer at.lochem@alzheimervrijwilligers.nl of bel naar 06-13514411 (Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland).