11e editie sfeervolle Midwinterhoornwandeling in Groenlo

Gepubliceerd op

Met lichtjesroute door de vesting
GROENLO – Op zondagavond 22 december 2019 wordt al weer voor de elfde keer in successie een sfeervolle midwinterhoornwandeling gehouden in het vestingstadje Groenlo.  De vele mooie plekjes van het vestingstadje lenen zich bij uitstek voor deze sfeervolle wandeling. De deelname is GRATIS.

Gestart wordt er tussen 18.30 uur en 20.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Gasthuisstraat tegenover de hoofdingang van Scouting Groenlo.

Van alles te zien

De midwinterhoornwandeling in Groenlo op zondag  22 december kenmerkt zich niet alleen door de honderden potjes met waxinelichtjes die er langs de route staan. Maar ook door de vele (muzikale) verrassingen die de deelnemers onderweg tegen komen. Men komt op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn en waar men niet vaak komt. Ook dat is dit jaar weer gelukt. Er doen zo’n 25 midwinterhoornblazers mee die telkens op verrassende plekken staan.

Dit jaar zitten er weer een aantal ontzettend leuke (muzikale) verrassingen in. Welke dat zijn houden we nog even voor ons aldus Erik Mentink die samen met Jos Spiekker tekent voor de organisatie. Op het bijzondere pauzepunt ontvangen de deelnemers net als andere jaren gratis glühwein en/of warme chocolademelk. Allemaal zolang de voorraad strekt.

Bordjes
Er kan zoals gezegd gestart worden tussen 18.30 uur en 20.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Gasthuisstraat. Daar krijgt men verdere aanwijzingen hoe te lopen. Er worden zoveel potjes met waxinelichtjes neer gezet dat het een langs sliert wordt en de deelnemers hoeven de lichtjes alleen maar te volgen .

Het eindpunt kunt u lekker napraten op een bijzondere locatie waar gratis soep geschonken zal worden en waar een fantastisch optreden zal zijn.  Het belooft een sfeervolle tocht te worden op zondag 22 december in Groenlo waarbij de neerdwarrelende sneeuw misschien de kers op de taart kan zijn. De klanken van de midwinterhoorns zullen u op 22 december in Groenlo in de juiste kerstsfeer brengen. V

Bron: Streekgids.nl
Foto: Marcel Houwer


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.