Home » Groenlo » Al zes volle bussen Grol-supporters op weg naar DVC’26 voor Kampioenwedstrijd

Al zes volle bussen Grol-supporters op weg naar DVC’26 voor Kampioenwedstrijd

1484

GROENLO – Komende maandag, tweede Pinksterdag, zal Sportpark de Nevelhorst in Didam het toneel zijn van een belangrijke voetbalwedstrijd. Grol 1 zal strijden voor het kampioenschap tegen DVC’26. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Om fans in staat te stellen deze belangrijke wedstrijd te volgen, worden bussen ingezet vanuit Grol. Er zijn nu al zes bussen volgeboekt, een bewijs van steun van de supporters voor de club. De organisatoren nodigen meer fans uit om aan te sluiten.

Om aan deze busreis deel te nemen, kunnen supporters zich aanmelden door een e-mail te sturen naar supportersclub@svgrol.nl, waarin de namen van de deelnemers moeten worden vermeld. Na aanmelding ontvangen je een bevestiging per e-mail. LET OP…Indien geen bevestiging is of wordt ontvangen, dient je de aanmelding opnieuw te verzenden. De e-mailbevestiging dient te worden getoond bij het instappen in de bus. Het vertrek vanaf Sportpark Den Elshof zal uiterlijk om 12:00 uur zijn.

De kosten voor de busreis zijn € 15,00 voor Grol-leden. Leden van de Supportersclub betalen slechts € 10,00, en jeugdleden van de Supportersclub betalen nog minder, namelijk € 5,00. Leden die zich op Tweede Pinksterdag aanmelden als lid van de Supportersclub betalen slechts € 10,00. Deze prijzen zijn inclusief toegang tot de wedstrijd. Kinderen onder de 12 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

De organisatie roept op tot een massale opkomst en hoopt dat de supporters zich zullen kleden in de kenmerkende blauw-witte kleuren van Grol. Het belooft een spannende wedstrijd te worden voor alle betrokkenen.