Home » Groenlo » Boys 1 wint weer, Janssen scoort.

GROENLO – Grolse Boys 1 speelde vandaag tegen AZSV 13. De mannen van Remco Rouwmaat waren fit en aanvoeder Thijs de Hek had voor de scheidsrechter nog een cadeau. De scheids kreeg een bos bloemen omdat het de week van scheidsrechter is.

Boys 1 had vanaf minuut één de overhand en maakte daarom terecht de 1-0, AZSV tikte de bal na een schot van Nick Hulsink in eigen goal. Kort voor rust werden de Boys toch verrast en maakte AZSV de gelijkmaker, 1-1.

In de tweede helft voerde trainer Rouwmaat wat wissels door wat goed uitpakte. Wesley verraste de keeper in de verre hoek en zette de 2-1 op het scorebord. Hierna denderde de Boys door en maakte Bjorn Koldeweij de 3-1 en een tijdje later werd het zelfs 4-1 door een eigen goal Als afsluiting maakte Ramon Janssen de 5-1.

Janssen die voor het eerst dit seizoen meedeed maakte meteen zijn naam als goaltjesdief waar.

Met 9 uit 3 staat Grolse Boys 1 aan kop in 6e klasse!