Home » Groenlo » Eerste overwinning Grol in 2023

Grol 1 - Beuningse Boys | Foto: Marcel Houwer

GROENLO – Grol 1 heeft zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys gespeeld op sportpark Den Elshof in Groenlo. De wedstrijd eindigde in een overwinning voor Grol 1 met 3 – 0.

Grol 1 begon sterk aan de wedstrijd en wist al in de 3e minuut op voorsprong te komen door een doelpunt van Mark Hietland. Beuningse Boys probeerde daarna nog wel terug te komen, maar kon geen vuist maken tegen de verdediging van Grol 1.

In de 35e minuut wist Tiem Rots de voorsprong van Grol 1 te vergroten naar 2 – 0 met een fraai doelpunt. Beuningse Boys probeerde na de rust nog wel terug te komen, maar het was Tycho Riteco van Grol 1 die in de 86e minuut de eindstand op 3 – 0 bepaalde.

De scheidsrechter was Andre Leushuis uit Goor. Hij gaf gele kaarten aan Jordy Schutten en Roel Bruins van Grol 1 en aan Bart Schiks van Beuningse Boys, die zelfs twee keer geel kreeg en dus het veld moest verlaten met rood.

Grol 1 staat nu op de derde plaats in de competitie, met 28 punten uit 17 wedstrijden. Beuningse Boys staat op de elfde plaats, met 16 punten uit 16 wedstrijden.