23 april 2024
Home » Groenlo » Grol scoort vijf keer tegen Theole

GROENLO – Op Sportpark Den Elshof in Groenlo vond vandaag een bijzonder spannende voetbalwedstrijd plaats tussen Grol 1 en Theole 1 uit Tiel. Grol wist in deze wedstrijd maar liefst vijf keer te scoren, terwijl Theole slechts één keer wist te scoren.

De wedstrijd begon spectaculair, met Grol die al in de 5e minuut het eerste doelpunt scoorde dankzij Mick Wissink. Dit werd al snel gevolgd door nog drie doelpunten in de eerste helft: Tycho Riteco in de 6e minuut, en Tiem Rots in de 20e en 33e minuten.

Hoewel Theole in de tweede helft probeerde terug te komen met een doelpunt in de 63e minuut, was het Grol die de wedstrijd naar hun hand zetten. In de 89e minuut wist Titus Hoffman nog een laatste doelpunt te scoren, waarmee de wedstrijd met een 5-1 overwinning voor Grol eindigde.

Deze overwinning brengt Grol naar de tweede plaats in klasse 2 H, wat een geweldige prestatie is voor het team. De scheidsrechter van deze wedstrijd was Wessel ten Damme uit Winterswijk.