Home » Groenlo » Lastige uitwedstrijd HV Grol B1

GROENLO – De meiden van Grol B1 speelden de altijd moeilijke wedstrijd tegen UDI B1 uit Arnhem. De laatste vijf wedstrijden werden door Grol verloren en buiten dat moesten ze ook nog eens hun tweede plaats in de competitie verdedigen.

In het begin liep het aan de beide kanten niet lekker. De eerste doelpunten werden pas na 13 minuten gescoord. Toen was de stand 1-1. Beide keepers en verdedigingen hielden de pot dicht. Bij rust was het 6-4 in het voordeel van UDI. Na een goed gesprek in de rust waarin de meiden weer goede moed in werd gepraat kon de tweede helft beginnen. Toch liep UDI iets verder uit, maar de meiden van Grol konden goed volgen.

Bij een stand van 10 – 7 leek of Grol beter in het spel kwam, maar toch kon de tegenstander uitlopen na een goed opgezette aanval en twee penalty’s. Grol probeerde nog van alles om een dreigend verlies te voorkomen maar het wilde niet meer lukken. Uiteindelijk verloren de meiden van de B1 met 13 – 8.