Mattelier zoekt gastvrouwen- en heren

GROENLO – De Mattelier is sinds september 2017 open en draait nu al twee jaar op volle toeren. Veel nieuwe organisaties weten de weg naar de Mattelier intussen te vinden voor vergaderingen, cursussen, trainingen, repetities, voorstellingen, concerten, presentaties etc. etc. De Mattelier heeft zijn meerwaarde reeds bewezen. Er was de afgelopen jaren een flinke groei in activiteiten. Er is echter nog steeds voldoende ruimte voor nieuwe organisaties en verenigingen, vooral overdag.

Met de huidige groep enthousiaste vrijwilligers krijgen wij de dienstroosters helaas niet volledig dicht. Vandaar via deze weg een oproep voor nieuwe vrijwilligers in De Mattelier. Vooral in de functie van gastvrouw of gastheer zoeken wij versterking, maar ook in de overige functies (schoonmaak, techniek, communicatie / marketing en zaalinrichting) , hebben wij altijd vrijwilligers nodig.

Het is een genot om in dit nieuwe gebouw rond te lopen maar ook om vrijwilligerswerk te doen. Ook jij als nieuwe vrijwilliger zult er veel plezier aan beleven!. Kortom, heb je een aantal uren, een dagdeel of meer tijd vrij om je verdienstelijk te maken in De Mattelier, kom ons helpen!

Graag een telefoontje of whats app naar 06-42497744 of een mailtje naar info@demattelier.nl  Door Tonnie Zieverink wordt je dan uitgenodigd voor een rondleiding in De Mattelier en zal  hij je nader informeren over het vrijwilligerswerk in dit prachtige multifunctionele gebouw.Bron: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.