Sponsorcontract met Univé Oost weer met 3 jaar verlengd

Gepubliceerd op

GROENLO – Univé Oost Verzekeringen is ook de komende drie seizoenen sponsor van de s.v. Grol. In het verleden was de maatschappelijk betrokken verzekeraar maar liefst 12 seizoenen hoofdsponsor van de vereniging en kledingsponsor van Grol 1. Daarna werd Univé van 2014 tot 2017 hoofdsponsor van de kaderschool. Vanaf dit seizoen is Univé Oost een financiële co-sponsor van onze vereniging. Univé Oost wordt o.a. kledingsponsor van het team JO19-3. Ook is de verzekeraar een belangrijke sponsor van het Internationale Marveldtoernooi.

Univé is overigens al jarenlang een bekend gezicht in de sportwereld. Met sponsoring van sporters, organisaties en evenementen op regionaal en landelijk niveau. Univé vervult daarmee haar maatschappelijke rol als trouwe supporter van de sport. Dit sluit enorm goed aan bij s.v. Grol. Daarom zijn wij ook zeer blij met deze nieuwe driejarige verbintenis.

Wij hopen op wederom een zeer plezierige samenwerking en wensen Univé Oost heel veel succes met al hun zakelijke en maatschappelijke activiteiten. Meer informatie over deze activiteiten vind je op www.univeoost.nl.