19 april 2024
Home » Groenlo » Stevo een maatje te groot voor dames 1.

Stevo een maatje te groot voor dames 1.

217

GROENLO – Laat op de zondagmiddag reden de dames van Grol naar Geesteren, Overijssel. Nadat de A-jeugd een gelijk spel eruit wist te halen was het de beurt aan dames 1 om zich te bewijzen tegen Stevo. Al snel na het fluitsignaal speelden de dames van Stevo een snel spel met veel druk. Het was duidelijk zichtbaar dat de dames van Grol hier moeite mee hadden. Hierdoor liep Stevo uit op een voorsprong. Grol maakte de kansen niet af waardoor ze niet dichterbij kwamen. De teams gingen de rust in met 13-8 op het scorebord in het voordeel van Stevo.

In de rust werd duidelijk gemaakt dat de dames van Grol hun eigen spel moesten gaan spelen en daarbij rust te houden. Er werd veel op het goal gegooid, maar de keeper van Stevo stond goed haar mannetje. De dames van Stevo bleven bij hun snelle aanvallen en dit werd beloond met veel doelpunten. Grol kom hier niet tegenop waardoor Stevo verdiend heeft gewonnen met 24-13.

Volgende week spelen de dames van Grol op zaterdagavond thuis tegen T.V.O. om 20.00 uur.