18 april 2024
Home » Groenlo » SV de Lutte DS1 – HV Grol DS1

GROENLO – In de late uitwedstrijd (20.45 uur) van zaterdagavond in en tegen de Lutte liepen de dames van handbalvereniging Grol tegen een nederlaag aan. De dames waren erop voorbereid dat het een lastige wedstrijd zou worden tegen een goede tegenstander. `

Tegen goede teams speelt HV Grol toch vaak hun betere wedstrijden, hier ging het team dan ook onbevangen de wedstrijd in. Er ontstond een mooie en snelle wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren, dit gaf ook het scoreverloop aan. Via tussenstanden van 8-7 en 11-10 ging het gelijk op.

Net voor het rustsignaal wist de Lutte nog 3 keer te scoren zodat met een stand van 14-10 van helft werd gewisseld. Er waren nog volop mogelijkheden voor een goed resultaat. Met beleving begonnen de dames van HV Grol aan de tweede helft. Door een paar prima aanvallen werd de opgelopen achterstand bijna bijgehaald tot 15-14. Tot halverwege de tweede helft en een stand van 16-15 was alles nog mogelijk.

De volgende fase van de wedstrijd kreeg HV Grol het aanvallend moeilijk, het werd lastig om in goede scoringsposities te komen en anders was de uitstekende keepster van de Lutte een sta-in-de-weg. Ook verdedigend liet HV Grol steken vallen en was de gevaarlijke cirkelloopster een plaag voor de verdediging. HV Grol kwam er helaas niet meer aan te pas en moest toezien dat de Lutte de stand van 16-15 naar 22-15 tilde. De wedstrijd was gespeeld en beide teams scoorden nog een keer in de slotfase. Driekwart wedstrijd een uitstekend spelend HV Grol gezien, het laatste kwartier liep het tegen een geflatteerde nederlaag op van 23-16. Ze gaan zich opmaken voor de wedstrijd van a.s. zaterdag in Groenlo tegen koploper TVO uit Beckum.