Theo Wayerdink wint eerste 50+ viswedstrijd

Gepubliceerd op

Theo Wayerdink heeft de eerste 50+ viswedstrijd op z’n naam geschreven. Dat lukte hem door onder andere twee prachtige brasems te vangen.

Mooi parcours
Henk Migchielsen en Leo Helmers hadden op woensdag 8 mei een leuk visparcours uitgezet rond de Kanonswal. Maar door de voorspelde regen was de opkomst matig. Maar desondanks werd het een leuke viswedstrijd met veel vis. Door de regen de laatste tijd is de vis goed an het azen aldus een van de deelnemers.

Deze 50+ viswedstrijd wordt gevist op gewicht en als je dan een brasem of zeelt vangt dan zit je meteen al goed. Maar je kunt natuurlijk ook voor veel kleine vissen gaan. Beide varianten zagen we tijdens deze wedstrijd. Uiteindelijk was het zoals gezegd Theo Wayerdink die onder andere twee prachtige brasems wist te vangen met een totaal gewicht van 4.490 gram die hiermee eerste plek voor zich opeiste. Op de voet gevolgd door Paul Overkemping die veel voorns wist te vangen die uiteindelijk 1.905 gram aan gewicht in het net brachten. Al met al kan teruggekeken worden op een geslaagde eerste 50+ viswedstrijd met een goede winnaar.

De volgende 50+ wedstrijd wordt gevist op 22 mei en de laatste op 5 juni.

Uitslag 1e 50+wedstrijd

  1. Theo Wayerdink 4.490 gram
  2. Paul Overkemping 1.905 gram
  3. Horst Zimmerman 1.095 gram
  4. Eric Enzerink   900 gram
  5. Leo Helmers   680 gram
  6. Henk Ros   500 gram

Bron: GHV
Foto: GHV


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.