25 april 2024
Home » Groenlo » Wedstrijdverslag D.S.V.D. 3 – HV Grol 1

Wedstrijdverslag D.S.V.D. 3 – HV Grol 1

289

GROENLO – Vol goede moed reisden zondag de handbalsters van handbalvereniging Grol dames 1 naar Deurningen om aldaar tegen DSVD te spelen, dat team had 1 punt minder dan HV Grol. Ze wilden fel beginnen, maar stonden na 2 aanvallen van DSVD met 2-0 achter. Al snel werd duidelijk dat DSVD fysiek veel in haar mars had en de meeste duels daarin won, ook konden ze hierdoor de beweeglijke cirkelloopster te makkelijk vinden.

Verdedigend moest HV Grol alle zeilen bijzetten. Aanvallend speelden de dames uit Groenlo uitstekend, gevarieerd en met dreiging. Een gelijk opgaande wedstrijd met een 16-16 ruststand.

Er waren mogelijkheden, dan moest verdedigend orde op zaken worden gesteld en aanvallend de doelpuntjes mee blijven pikken. Tot halverwege de 2e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en tot een stand van 23-23 deden beide teams niet voor elkaar onder en hadden beide teams de kans de wedstrijd winnend af te sluiten.

In de fase hierna stokte het in de aanval van HV Grol en verdedigend moest het toezien dat DSVD bleef scoren, duels werden vaak gewonnen door de fysiek sterkere dames van DSVD. Het werd hierdoor een geflatteerde 31-24 nederlaag die de dames van HV Grol te slikken kregen. Teleurgesteld verliet het jonge team het veld. HV Grol kan terugzien op een goede eerste helft en ook gedeeltelijk de tweede helft, op fysiek vlak werd uiteindelijk het loodje gelegd. Een ervaring rijker en vol goede moed gaan ze verder en de vele goede momenten in de wedstrijd worden meegenomen. Aanstaand weekend is een vrij weekend, het weekend daarna volgt weer een belangrijke uitwedstrijd in Haaksbergen tegen Stormvogels.