Home » Holterhoek » Na 4 jaar weer Cross- en Partyweekend Holterhoek!

Na 4 jaar weer Cross- en Partyweekend Holterhoek!

296

HOLTERHOEK – Het Cross- en Partyweekend Holterhoek is terug van weggeweest! Na vier jaar afwezigheid door corona organiseert Jong Gelre Eibergen op 25 en 26 maart weer het bekende evenement.

Het weekend begint op zaterdagochtend met de opstapklasse en daarna start de 6-uurscross in verschillende klassen. Van brommers tot Puch Maxi’s, alles komt voorbij op het parcours. ’s Avonds opent de feesttent om 21:00 uur en Verdan zal het voorprogramma verzorgen van de hoofdact Gorro&zo. Deze band zal vooral nummers van Jovink & de Voederbietels ten gehore brengen.

Op zondag is het tijd voor de Twentecup motorcross, waarbij sensatie gegarandeerd is. Ook op zondagmiddag is er live muziek in de tent, dit keer van de band Drock. Voor de kleintjes is er genoeg te beleven.

Wil je meer informatie of jezelf nog inschrijven voor de cross? Kijk dan op CPWH.org of op de Facebook-pagina van het evenement.


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl