Home » Laren(Gld) » Claw Boys Claw, Jungle By Night en meer op Mañana Mañana 2023

Claw Boys Claw, Jungle By Night en meer op Mañana Mañana 2023

627

Laren(Gld) – Mañana Mañana, het kleurrijke en diverse festival dat plaatsvindt in Laren(Gld), heeft weer een flinke lijst met artiesten aangekondigd voor de editie van 2023. Met namen als Claw Boys Claw, Jungle By Night en Chung Kings belooft het een bijzondere en energieke editie te worden.

Claw Boys Claw, de legendarische rockband die al sinds de jaren ’80 actief is, brengt rauwe, vuige, lyrische en psychedelische sounds naar de Veranda van Mañana Mañana. Jungle By Night sluit het festival af met hun kenmerkende mix van groovy en funky ritmes. Chung Kings brengt de exotische sfeer naar het festivalterrein met hun unieke combinatie van surfrock en exotica.

Naast deze hoofdacts zijn er nog meer namen bekendgemaakt, waaronder Ada Oda, FFOOSS, R.A.T., en KUENTA. Op de website van het festival kunnen bezoekers het volledige programma bekijken en direct kaarten bestellen voor de dagen waarop hun favoriete bands spelen.

Mañana Mañana vindt plaats van 8 tot en met 11 juni 2023 in Laren, Gelderland. De organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, zal op dinsdag 4 april nog meer namen bekendmaken. Kaarten zijn nog te koop via de website van het festival.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl