Home » Lichtenvoorde » Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Aalten-Oost Gelre-Winterswijk

Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Aalten-Oost Gelre-Winterswijk

1539

LICHTENVOORDE – Op woensdagavond 25 oktober vindt een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Trefpunt Aalten-Oost Gelre-Winterswijk, gericht op mensen met een beginnende vorm van dementie, hun mantelzorgers, naasten en andere geïnteresseerden. Deze bijeenkomst heeft als thema ‘Palliatieve zorg en euthanasie bij dementie’.

Specialist ouderengeneeskunde bij Careaz, Vincent Luttikhold, zal als gastspreker optreden. Naast zijn rol bij Careaz is de heer Luttikhold ook SCEN-arts en palliatief consulent in de Oost-Achterhoek en bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Hij zal toelichten hoe men voorbereidend beleid betreffende palliatieve zorg bij dementie kan bespreken. De discussie zal ook onderwerpen zoals wilsbekwaamheid, euthanasie bij dementie en palliatieve sedatie omvatten.

Het Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde, georganiseerd door de afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland, biedt zowel informatie als een ontmoetingsplek. Er is geen aanmelding vereist voor deelname en de toegang is gratis.

Details van het evenement:

    • Datum: Woensdag 25 oktober 2023
    • Locatie: Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang via Hamalandhal, Van Der Meer De Walcherenstraat 3)
    • Tijd: 20.00 uur tot 21.30 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.
    • Informatie: Website Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland of telefoon: (06) 1351 4411
Bron(nen) & Afbeelding(en)