Foto: PR |

Foto Collectief Lichtenvoorde met beroepenfoto’s ‘Op de Leest’

LICHTENVOORDE – Tot het eind van het jaar exposeert het Foto Collectief Lichtenvoorde foto’s met het thema beroepen in de Bibliotheek Lichtenvoorde. De prachtige beelden zijn van buiten (aan De Leest) en van binnen (tijdens openingsuren in de Dahlia, de cursusruimte van de Lichtenvoordse bieb) te bekijken.

Foto Collectief Lichtenvoorde
Het Foto Collectief bestaat uit een groep bevlogen amateurfotografen, die twee keer in de maand bijeenkomt om kennis en kunde op het gebied van fotografie uit te wisselen in een gezellige en informele sfeer. Daarnaast biedt de fotoclub diverse activiteiten aan op het gebied van fotografie, met als doel een betere fotograaf te worden. Graag helpen de leden beginnende fotografen met de basiskennis van de fotografie, zodat zij hun fototoestel beter kunnen bedienen.
FC Lichtenvoorde exposeert de komende tijd foto’s met het onderwerp ‘beroepen’. In oktober staat zowel de Maand van de Geschiedenis als de Kinderboekenweek in het teken van dit thema. Reden genoeg voor de amateurfotografen om dit onderwerp bij de kop te pakken.

Op de Leest
Als je vanaf de Markt in de richting van de Aldi en de Lidl loopt, zie je de nieuwe bieb een beetje uitsteken richting nieuwe pleintje. Die uitstekende hoek is de exporuimte ‘Op de Leest’. In deze hoek van het gebouw, waar drie grote ramen beschikbaar zijn en die zichtbaar is vanaf de Markt, wordt aan Lichtenvoordse verenigingen en organisaties de gelegenheid gegeven om zichzelf te presenteren. “De afgelopen periode vulde de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde de ruimte. Nu is het weer de beurt aan het Foto Collectief, maar in 2022 hebben we volop ruimte voor nieuwe initiatieven”, aldus PR/Communicatiemedewerker Resy Oonk.

Ook ‘Op de Leest’?
Mochten andere verenigingen of organisaties interesse hebben om gebruik te maken van deze expositiemogelijkheid, dan kan er contact opgenomen worden met Resy Oonk, 088-0062929.


Dit bericht is 1276x gezien