Groot concert met 80 muzikanten op de Zomermarkt

LICHTENVOORDE – De drie grote muziekverenigingen van regio Oost Gelre slaan de handen ineen en geven, in samenwerking met de Zomermarkt, een groot concert op vrijdagavond 5 juli op het marktplein van Lichtenvoorde.

Normaal gesproken geven de muziekverenigingen jaarlijks, los van elkaar, een concert voor eigen publiek. Erg leuk, succesvol en gezellig maar het werd tijd om het dit jaar eens over een geheel andere boeg te gooien. Dit jaar doen de verenigingen het daarom helemaal anders. “We hebben onderling een prettige samenwerking bewerkstelligt, een mega hoeveelheid enthousiaste muzikanten opgetrommeld en de Zomermarkt benaderd om de boel te faciliteren” aldus Emiel Berendsen, één van de initiatiefnemers.

Emiel: “Maar liefst tachtig muzikanten van Harmonie & Drumband St. Caecilia, Schutterij St. Switbertus en blaaskapel De Schoapenscheerders nemen deel aan dit mega spektakel. Samen spelen we een veelzijdige repertoire met onder andere populaire hits van Coldplay tot Guus Meeuwis, het wat stevigere werk van De Staat en bekende klassiekers zoals Egerländer.” “Ter aanvulling zijn diverse getalenteerde muzikanten aangetrokken om indrukwekkende gastoptredens te verzorgen,” vult Emiel aan met een trotse glimlach op zijn gezicht.

De organisatie van de Zomermarkt heeft aangeboden om alle nodige hulp te bieden bij het faciliteren van deze grote show. De organisatie zorgt hierbij onder andere voor een groot podium, licht en geluid, de openbare toiletten, barren en beveiliging.

Het grote concert start rond 20.00 uur op het marktplein van Lichtenvoorde en zal omstreeks 23.30 uur eindigen. De toegang voor deze unieke show is geheel gratis.

Voor meer informatie over het volledige programma van de Zomermarkt kunt u terecht op www.zomermarktlichtenvoorde.nl.Bron: Zomermarkt
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.