Comité 4 en 5 mei zoekt muzikanten voor het Bevrijdingsorkest Oost Gelre

Gepubliceerd op

OOST GELRE – Op 5 mei komt het Bevrijdingsvuur naar Oost Gelre. Een samenwerking tussen 4 en 5 mei comités en de sport- en cultuurverenigingen.

Hardlopers brengen het vuur in estafettevorm naar de gemeente Oost Gelre. Samen met de dorpsbelangenorganisaties wordt de vrijheid gevierd en het Bevrijdingsvuur ontstoken. Het 4 en 5 mei Comité Lichtenvoorde wil de ontvangsten muzikaal omlijsten. Daarvoor stellen zij een speciaal Bevrijdingsorkest Oost Gelre samen.

Voor het Bevrijdingsorkest zoekt het comité 50 harmonie- en fanfaremuzikanten. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van een muziekkorps. Het gaat om een stilstaande/zittende uitvoering. Het orkest speelt bijvoorbeeld muziek van Glenn Miller en Vera Lynn. Samen wordt er maximaal 3 keer gerepeteerd. De repetities zijn op 8, 22 en 29 april van 11.00 tot 13.00 uur bij Sociaal Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Op 5 mei zorgt het comité voor vervoer en lunch.

Wil jij meespelen?
Wil jij op 5 mei meespelen in het project Bevrijdingsorkest Oost Gelre? Meld je dan uiterlijk 31 maart aan bij Paul Vallenduuk (4 en 5 mei Comité Lichtenvoorde). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-82 18 05 08 of via e-mail: ppvallenduuk@upcmail.nl