Concert Muziekvereniging Groenlo

Gepubliceerd op

GROENLO – Het is weer herfst in onze mooie Achterhoek……Vallende bladeren, regen tegen de ramen en buiten is het guur en kil. Met weemoed denkt men terug aan de zomervakantie met zijn heerlijke temperaturen, het strand en de geur van zonnebrandcrème. ….

Om dat heerlijke gevoel van de zomer zo lang mogelijk vast te houden, organiseert de Muziekvereniging Groenlo op zondagavond 9 november een concert met als thema “The Caribbean Night” .

Waan u op een tropisch eiland met de super swingende muziek van het orkest en de Snuffle. De oudere jeugd van de Snuffle spelen, o.l.v. van de immer enthousiaste John Sonderen, spetterende, sprankelijke percussie-stukken. Het orkest speelt, o.l.v. van de niet minder enthousiaste Marcel Loff, een prachtig stuk over de Bermuda Triangle, vrolijke nummers van a.o. The Gypsy Kings en de super swingende nummers van Gloria Estefan.

Kom dus op zondagavond 9 november a.s. naar de Bron voor een spetterend concert. De toegang is geheel gratis en u bent van harte welkom! Aanvang: 19.30 uur, zaal open: 19.00 uur