Dierenpark De Halve Maan collecteert samen met Oranje Fonds

GROENLO – Van 17 tot en met 20 mei zal Stichting Dierenpark De Halve Maan samen met het Oranje Fonds collecteren in Groenlo. Van het bedrag dat het dierenpark ophaalt, krijgen zij zelf de helft. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Gelderland. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

Dagelijks zorgt een grote groep enthousiaste vrijwilligers van Stichting Dierenpark De Halve Maan voor de verzorging van de dieren en het onderhoud van de verblijven. De stichting is afhankelijk van donaties. Daarom hopen zij op uw steun. Zo blijft dit unieke stukje Groenlo bewaart!

Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen willen bijdragen.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.