Flexwerkdag bij Lokaal6 in Den Diek

Gepubliceerd op

LICHTENVOORDE – Sociaal Cultureel Centrum Den Diek heeft één ruimte (het zogenoemde Lokaal6) ingericht als plek voor flexwerkers. Zzp’ers, maar ook mensen die voor hun werk in loondienst flexibel willen werken, kunnen in Lokaal6 terecht. Om zo goed mogelijk aan de wensen van de gebruikers te kunnen voldoen, organiseert Den Diek daarom een flexwerkdag. Flexwerkers en zzp’ers worden van harte uitgenodigd om op vrijdag 9 december in Lokaal6 te komen werken, met elkaar kennis te maken en tegelijkertijd Den Diek te voorzien van feedback en wensen voor de laatste puntjes op de “i”.

SCC Den Diek is van Lichtenvoorde, voor Lichtenvoorde (en omgeving). Jolien Weevers van het bestuur van de Stichting Den Diek: “Ons centrum staat in het teken van ontmoeten en verbinden. Gebruikers hebben in grote mate vrijheid in hoe zij zaken voor hun groep geregeld willen hebben. Lokaal 6 heeft de afgelopen periode een facelift gehad, die we afsluiten met een flexwerkdag voor iedereen die dag wil. “

De flexwerkdag bij Den Diek is op vrijdag 9 december van 10.00 – 16.00 uur. Iedereen die dat wil kan die dag komen flexwerken in Lokaal6. Een goede wifiverbinding is aanwezig! Den Diek zorgt daarbij uiteraard voor de koffie en een afsluitend drankje. Namens Den Diek zal Rutger Addink, sociaal ondernemer uit Lichtenvoorde, die dag aanspreekpunt zijn.

Kortom: Een fijne dag waarop je rustig kunt flexwerken, nieuwe mensen kunt ontmoeten, kunt netwerken èn een stukje gezelligheid ervaart.

Aanmelding flexwerkdag gewenst!
Ben jij van plan om te komen flexwerken die dag? Laat het even weten via ons “evenement” op facebook en nodig rustig collega ondernemers of collega’s uit.
Locatie: Scc Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde.

Op de hoogte blijven van nieuws over Lokaal6 of nieuwtjes delen? Volg dan Lokaal6 op twitter: @Lokaal6_dendiek of gebruik #lokaal6 in je tweets.