Fox horeca in Vragender stopt

VRAGENDER – “22 jaar hebben wij met passie en liefde onze horecabeleving verzorgd aan de Winterswijkseweg in Vragender. We hebben besloten dat we ons volledig gaan focussen op Welgelegen in Groenlo, waar we al sinds februari 2016 de trotse horeca exploitanten zijn. Ook hier zullen we onverminderd onze vakkennis en gastvrijheid inzetten om jullie als gast optimaal te blijven verwennen”, zo laat het stel weten.

“Op tweede paasdag (22 april) zullen wij bij Fox Horeca de laatste keer gasten ontvangen en laten genieten van ons unieke buffetconcept. Ook de periode tot aan de Pasen blijven wij met ons gezellige restaurant gewoon geopend. Dus wil je nog een keertje ‘Foxen’ (zoals een gast het genieten in het restaurant van Fox ooit benoemde!) pak dan komende maand je kans”!

Het pand waarin Fox Horeca floreert, leent zich voor tal van doeleinden en zal dan ook ter verkoop worden aangeboden. “Graag willen we alle mensen die zich op welke manier dan ook, ooit verbonden hebben aan ons bedrijf bedanken voor hun inzet, gezelligheid en samenwerking. Wij hebben hard gewerkt en ook samen met jullie genoten. Bedankt! Als laatste willen wij alle lieve gasten en onze bijzondere bruidsparen bedanken voor hun vertrouwen en enthousiasme van de afgelopen 22 jaar en ontvangen we jullie graag weer op onze locatie in Groenlo: Welgelegen”.
Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.