Intocht Sinterklaas in Groenlo

Gepubliceerd op

Hoi kinderen uit Groenlo en omgeving,

Binnenkort is het weer zover: Sinterklaas komt met alle pieten naar Nederland. En nog belangrijker: hij komt natuurlijk ook naar Groenlo, en wel op zaterdag 12 november. Sint en zijn pieten komen dit jaar met de boot. Hij zal aan wal gaan bij de Kikkersprongbrug (volgens Wegwijspiet is dat de brug over de gracht bij de grote Calixtuskerk).

Vanaf 13.30 uur zijn jullie daar al welkom om met wat Pieten allerlei leuke spelletjes en andere activiteiten te doen. Ik kom dan met Sinterklaas en de rest van de pieten rond 14.30 uur aan met de boot. Ook het pietenorkest is er natuurlijk weer bij! Oefenen jullie van tevoren alvast alle Sinterklaasliedjes zodat jullie mee kunnen zingen? De burgemeester en de presentator zijn ook bij de brug om Sinterklaas welkom te heten. Hierna gaan we met z’n allen naar City Lido. Komen jullie allemaal? Dat vinden we hééél gezellig!

Groetjes,
De Regelpiet

Hee psssst!
Niet verder vertellen maar iemand heeft tegen iemand anders gezegd dat er heel misschien een superheldenpiet komt! Als je het leuk vindt mag je ook als superheld verkleed komen naar city. Maarreuh, niet verder vertellen hoor!

PS: Bezoek van Sint en Pieten met hulp van Scouting Groenlo? Bel dan met 06-38122122.