Inloopspreekuur bij Careaz Antoniushove

Laagdrempelig en zonder kosten op 29 september, 13 oktober en 17 november

LICHTENVOORDE – Mensen die vragen hebben over zaken die bij overlijden komen kijken, lopen niet snel zomaar even binnen bij de notaris of een uitvaartverzorger. Vaak denken ze dat dit meteen geld kost, maar het tegendeel is waar. Om de drempel voor mensen te verlagen houden GUV Uitvaartverzorging en Keistad Notarissen de komende drie maanden een inloopspreekuur bij Careaz Antoniushove. De eerste keer is op maandag 29 september van 11.00 tot 13.00 uur. Vragen worden kosteloos beantwoord. Iedereen is van harte welkom!

Bij Careaz Antoniushove waar veel ouderen wonen, komen vragen als ‘Hoe gaat de afwikkeling van een testament in zijn werk?’, ‘Wat komt er kijken bij thuis opbaren?’ of ‘Wat kost een uitvaart eigenlijk en kan ik daar geld voor opzij zetten?’ ook voorbij. Reden om de handen ineen te slaan en samen met Keistad en GUV een laagdrempelig en kosteloos inloopspreekuur te organiseren. Niet alleen voor cliënten van Careaz, maar voor iedereen die vragen heeft op dat gebied. Ook vragen over andere zaken kunnen die ochtend aan de notaris gesteld worden.

Ook in oktober en november
Mocht u in september verhinderd zijn, dan is er op maandag 13 oktober of 17 november van 11.00 tot 13.00 uur weer een inloopspreekuur bij Careaz Antoniushove.

Dit bericht is 213x gezien