Kerstconcert "Inter Nos" met NEVA Ensemble uit St. Petersburg.

Deel dit bericht

GROENLO – Op zaterdagavond 17 december 2016 zal mannenzangvereniging “Inter Nos” in samenwerking met het NEVA Ensemble uit St. Petersburg een jubileum kerstconcert verzorgen in de Calixtusbasiliek aan de Kerkstraat in Groenlo.

I.v.m. het 70-jarig bestaan van mannenzangvereniging “Inter Nos” uit Groenlo zal het koor een kerstconcert verzorgen samen met het voor velen bekende NEVA Ensemble uit St. Petersburg.
Het Russische klein koor, (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt a capella ingetogen Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen en Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland. Als ensemble, maar ook als solisten staat het NEVA Ensemble bekend om hun uitstekende vocale prestaties.

Zowel “Inter Nos” met als dirigente Esther van der Heijden en aan de piano Joop Abbink als het NEVA Ensemble zullen solo optreden, doch ook samen e.e.a. ten gehore brengen.

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij het VVV kantoor aan de Markt in Groenlo voor € 7,50, incl. een consumptie.
Op de avond aan de kassa zijn de kosten € 10,00.
Mede dank zij de Grolsch bierbrouwerij is het mogelijk de entree beperkt te houden.

De aanvang van het concert is 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur.

Voor meer informatie zie de site van “Inter Nos”, www.internosgroenlo.nl en ook de site van het NEVA Ensemble, www.neva-ensemble.narod.ru.

“Inter Nos” hoopt u te mogen begroeten op genoemde avond.