Kerstconcert mannenzangvereniging “Inter Nos”

GROENLO – Op donderdagavond 18 december 2014 zal mannenzangvereniging “Inter Nos” een kerstconcert verzorgen in de oude Calixtuskerk aan de Markt in Groenlo. Medewerking zal daarbij verleend worden door het pop/rock koor “Joy4all” uit Meddo.

Afgelopen 2 jaar heeft mannenzangvereniging “Inter Nos” er voor gekozen om hun jaarlijkse kerstconcert te houden in de oude Calixtuskerk aan de Markt. Dat is dermate goed bevallen en mede ook door de financiële bijdrage van de Grolsch is er besloten dit jaar voor de 3de keer het concert daar weer te verzorgen. “Inter Nos” krijgt daarbij medewerking van het pop/rock koor “Joy4all” uit Meddo.

“Joy4all” begon 15 jaar geleden als jongerenkoor. Inmiddels variëren de leeftijden van 15 tot 50 jaar. De naam jongerenkoor is dan ook gewijzigd in pop/rock koor. Ook het repertoire is aangepast, uitgebreid en zeer divers. Onder begeleiding van dirigente Annemarie Hilferink en de eigen mizikanten treedt het koor regelmatig op.

Mannenzangvereniging “Inter Nos” onder leiding van dirigent Arjen Houdijk en pianist Joop Abbink zal op die avond diverse kerst- en kerstgerelateerde liederen zingen.

Verder zullen alle medewerkenden samen zorgen voor een geweldige opening van het kerstconcert. Ook de kaarsen en een passende diapresentatie zullen zorgen voor een warme kerstsfeer.

De aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.