Vandaag verkoop kaarten pronkzitting

Gepubliceerd op

C.V. De Knunnekes biedt deze week de laatste kaarten aan

GROENLO – De belangstelling voor de pronkzittingen van C.V. De Knunnekes is enorm. Op vrijdag 25 november jl. gingen de kaarten voor de zes in januari a.s. te houden pronkzittingen als zoete broodjes over de toonbank. Vrijdag 2 december a.s. vindt de tweede verkoopmeeting plaats in Grolsch Brouwhuys De Lange Gang.

Het is alom bekend dat C.V. De Knunnekes heeft besloten om deze keer van vijf naar zes galazittingen over te stappen. De uitbreiding behelst een middagzitting op zondag 15 januari 2017. Deze beslissing heeft het Knunnekes-bestuur genomen om enerzijds een kwaliteitsslag te kunnen maken en anderzijds om zoveel mogelijk belangstellenden een goede zitplaats te kunnen aanbieden in het carnavalshoes City Lido.

Belangstellenden, die nu nog niet over toegangskaarten beschikken, moeten gelet op de inmiddels reeds verkochte kaarten er wel rekening mee houden dat er voor bepaalde voorkeursavond(en) wellicht geen plaats meer is. Zo is het aanbod van kaarten op de zeer geliefde twee zaterdagen, alsmede op de eerste vrijdag zeer beperkt. Daarom wil het bestuur van C.V. De Knunnekes graag laten weten dat de zondagmiddag (15 januari 2017) voor velen mogelijk een uitstekend alternatief is.

C.V. De Knunnekes biedt daarom belangstellenden de mogelijkheid aan om via het secretariaat (secretariaat@knunnekes.nl) of een persoonlijk bericht op de Knunnekes Facebook pagina (@Knunnekes) voor de zitting op de zondagmiddag vooraf kaarten te bestellen. Zij die dat doen, hoeven vrijdag 2 december a.s. (bij de tweede voorverkoopavond) niet in de rij te staan. De bestelde kaarten kunnen vrijdag vóór 17.00 uur afgehaald worden bij Slijterij Antonius (Thomas Wallerbosch) in de Beltrumsestraat.

Het Knunnekes-bestuur hoopt daarmee te bereiken dat er straks sprake is van een gelijkmatige verdeling van de kaarten en dat een ieder uiteindelijk tevreden is met zijn of haar plaats. De invoering van een zesde (extra) pronkzitting heeft in ieder geval tot gevolg dat er voldoende toegangskaarten beschikbaar zijn.