Paaspopklassiek organiseert boerenerfconcerten


ZIEUWENT – Zondag 5 juli organiseert Paaspopklassiek de eerste boerenerfconcert. Dit openluchtconcert begint om 20.00 uur en wordt verzorgt door ‘Capella del Arte’.

Zij nemen u mee op ontdekkingsreis door de wondere wereld van de Renaissance-muziek. Daarbij maken ze gebruik van replica’s van originele instrumenten en kleding uit die tijd. Het negen-koppige ensemble gebruikt renaissancetrombones, schalmeien en pommers (voorlopers van de hobo), dulcianen (voorloper van de fagot) en een uitgebreid arsenaal aan slagwerk.

Capella del Arte, opgericht in het voorjaar van 2014, staat onder de bezielende leiding van Norbert Kunst. U zult stukken horen van diverse componisten uit de vroege en late renaissance, van verschillende nationaliteiten.

De duur van het concert is incluis de pauze 1,5 uur.

Het concert aan de Oude Maat 2a in Zieuwent is het eerste concert van een aantal boerenerfconcerten op jaarbasis in Oost Gelre. Entree ( geen voorverkoop) inclusief een kop koffie/thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze €10,00. Om comfortabel te zitten kunt u uw eigen stoel  meebrengen.

Voor meer informatie www.paaspopklassiek.nl