Uitslagen Meifeest Zwolle

Gepubliceerd op

ZWOLLE/GROENLO – Het afgelopen weekend is het jaarlijkse Meifeest in Zwolle gevierd. Op vrijdagavond is het feest geopend met het jaarlijkse volleybal toernooi. 18 teams streden om de hoogste podiumplekken. Na ca tweeënhalf uur spelen waren de plaatsen verdeeld. Team ‘De Kaarters’ ging er met de 1e plaats vandoor, door de finale van de ‘Sunny Boys’ te winnen. Plaatsen 3 en 4 waren voor de ‘Winterswieksen Hook’ en team ‘Pig Pop’. Na het volleybal toernooi was het nog lang gezellig in de feesttent met de twee DJ’s van de Disco Kings.

Op de zaterdagmiddag was er voor de jeugd een prachtige show van goochelaar Tom Krooshof, hij liet menig Zwollenaar versteld staan met zijn trucen. De voorzitter van de Feestvereniging moest er ook aan geloven en was zijn trouwring voor heel even kwijt toen deze aan enkele andere ringen geketend werd. Gelukkig kreeg hij zijn eigen ring na het optreden gewoon weer terug.

Voor de iets oudere kinderen en enkele ouders was er de spelshow ‘Wie is de beste’. Tijdens deze spelshow moesten de kinderen alles uit de kast halen om aanspraak te maken op de podiumplaatsen. Team ‘de Kanjers’ was na afloop de grote winnaar van deze spelshow. Zaterdagavond ging het dak eraf met de band ‘Premium’. De tent was gezellig vol en het ging door tot in de late uurtjes!

Zondagmiddag was er onder leiding van spelleider Thijs Middelhuis de hilarische seksestrijd tussen de ‘Vrouwleu’ en de ‘Kearls’. De aanwezigen in de tent werden opgedeeld in twee groepen en middels allerlei quizvragen, opdrachten en spellen namen de dames het tegen de heren op. De winnaars van deze middag waren de ‘Vrouwleu’. Tegelijkertijd was er in de ‘andere tent’ voor de ‘oudere Zwolsen’ een bingo georganiseerd waarin leuke prijzen waren te winnen.

Vervolgens was het onder het genot van een drankje en de muziek van de band ‘Dit-ist’ nog lang gezellig op het feestterrein in Zwolle.

Uitslagen Meifeest Zwolle 2016
Volleybaltoernooi
1.       De Kaarters
2.       De Sunny Boys
3.       De Winterswieksen Hook
4.       Team Pig Pop

Spelshow ‘Wie is de beste’
1.       De Kanjers
2.       Sixpack
3.       Stoere Kippen