Verkoop je eigen tweedehands spullen

LICHTENVOORDE – Op 4 en 5 juli staat Lichtenvoorde weer geheel in het teken van de jaarlijkse Zomermarkt. Een spektakel dat met ca 170 marktkramen, vele artiesten, DJ’s, theateracts en attracties jaarlijks zo’n 40.000 mensen uit de omgeving weet te trekken. Helemaal nieuw dit jaar is de Tweedehands markt op zaterdag 4 juli. Voor het eerst dit jaar mogen particulieren dan hun tweedehands spullen te koop aanbieden.

Tweedehands markten nemen sterk toe in populariteit. Je vind er vaak prachtige vintage spullen die al jaren op zolder verborgen liggen. Waardevolle spullen die liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. De organisatie van de Zomermarkt speelt hier op in door alle particulieren uit de regio dit jaar de mogelijkheid te geven om al hun verborgen parels af te stoffen en te koop aan te bieden in Lichtenvoorde.

De tweedehands markt, onderdeel van de Zomermarkt, krijgt een speciaal ingericht plein waar uitsluitend particulieren hun tweedehands spullen mogen aanprijzen. Tezamen met de braderie, de vele aanwezige artiesten en diverse attracties beloofd het een drukbezocht zomers spektakel te worden.

De tweedehands markt vind plaats op zaterdag 4 juli in het centrum van Lichtenvoorde. Particulieren die willen deelnemen kunnen een kraam reserveren voor slechts € 7,50 door een mail te sturen naar tweedehands@zomermarktlichtenvoorde.nl. Aanmelden kan tot en met 25 juni. Vol = vol.