Vesting Vrijmarkt en 2e hands muziekinstrumentenmarkt op Koningsdag

GROENLO – De Vesting Vrijmarkt van 27 April (Koningsdag) in Groenlo heeft alles in zich om uit te groeien tot een mooi en groots festijn. De knusse binnenstad van Groenlo leent hier zich dan ook uitstekend voor. Naast de Vesting Vrijmarkt een heuse 2e hands instrumenten markt dit jaar. We beginnen om 10.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. De deelname is gratis.

Vrijmarkt Op de Vesting Vrijmarkt is uiteraard een grote rommelmarkt voor de kinderen. Inschrijven hiervoor kan tot 22 april via info@groenlovestingstadpromotion.nl Ook als je een eigen muziekinstrument wilt bespelen ben je van harte welkom.

Maar er is meer. Het is eindelijk gelukt om het landelijk zeer bekende poppen theater De Kleine Zon naar Groenlo te halen. Normaal zijn ze de meeste tijd van het jaar te vinden op de Dam in Amsterdam. Daar spelen ze vaak op de zaterdagmiddag. Dus de absolute top op poppenkast gebied.Verder kunnen kinderen geschminkt worden en is er een ballonnen artiest en een goochelaar. Dweilorkest Windkracht 11 zorgt ‘s middags voor de muzikale noot. ‘s Morgens vroeg zullen de klanken van het carillon klinken over het vestingstadje Groenlo. Beiaardier Wim Ruessink zal de bezoekers al vroeg in de juiste stemming brengen.
2e hands instrumenten markt In de Kevelderstraat organiseert Han Mali een heuse 2e hands muziekinstrumenten markt. Wie mee wil doen kan het beste even mailen naar: trommeltoko@kpnmail.nl voor alle info.

De 2e hands muziekinstrumenten markt is vorig jaar voor het eerst gehouden in Groenlo en dit jaar dus samen met de Vesting Vrijmarkt. Een mooie combinatie.