Voorbereidingen Slag om Grolle in volle gang


GROENLO – Wie herinnert zich niet de Slag om Grolle 2012. Een zon overgoten Grolle dat van uit alle kanten werd belegerd. Een aantal aanwonenden van de Notenboomstraat probeerden de straat als spontane actie terug te brengen naar 1627. Zij zorgden er voor dat er een discussie ontstond over hoe nu verder met aanwonenden en bezoekers van café De Kroon. Dit mocht direct al van een breed draagvlak genieten. In februari 2013 werd er een commissie opgericht bestaande uit aanwonenden en café bezoekers van De Kroon.

De doelstelling was dan ook al snel bekend: het aankleden van de Notenboomstraat met activiteiten voor jong en oud tijdens mooi en minder mooi weer. Nu meer dan een jaar verder willen de bewoners van de Notenboomstraat zich weer presenteren

Dit gebeurd op zondag 7 september om 14.00 uur in de achterzaal van café De Kroon. “Tijdens deze middag willen we U laten zien hoe wij denken over de aankleding van de straat maar ook hoe U zich b.v. kunt kleden of hoe U zich in kunt zetten”, aldus de organisatie.

Verschillende materialen zullen tentoongesteld zijn en er zal een naaister zijn met patronen en stoffen. Tevens kunt U kleding laten maken/bestellen.