Voorverkoop Zwarte Cross 2016 breekt alle records

LICHTENVOORDE – Al na 5 dagen zijn alle 10.000 campingkaarten met Grote Denkerskorting door Tante Rikie verdeeld onder de dolenthousiaste bezoekers. Alwéér een nieuw record voor de Tante Rikie, de festivaldirectrice van de Zwarte Cross. Het muziek, stunts, theater en crossfestival in Lichtenvoorde zal komende editie haar 20-jarig jubileum vieren.

Grote Denkerskorting
Er zijn nu 10.000 campingkaarten door Tante Rikie verkocht. Daarmee is de limiet gehaald en sluit de Grote Denkerskorting op campingkaarten. Snelle beslissers, door Tante Rikie liefkozend Grote Denkers genoemd, meldden zich dit jaar in sneller en in grotere getale dan ooit tevoren. “Het zweet druipt van de servers, allemachtig wat gaat ’t hard!” Maar er is nog plek zat op de camping voor meer festivalgangers! Vanaf heden geldt de normale prijs voor de camping: €125 euro. De Grote Denkerskorting loopt tot 1 januari 2016. De 3-dagenkaarten en de dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag nog voor gereduceerd tarief verkrijgbaar via www.zwartecross.nl/tickets. Er zijn door Tante Rikie van iedere kaartsoort 10.000 stuks apart gelegd.

Nóg meer records
De glamping Grasnapolsky (met luxe 2- en 4-persoons tenten, ontbijtjes, hot tubs en meer) was eerder deze week al volgeboekt. Eerder deze maand bleek meedoen aan de cross megapopulair: binnen 15 minuten waren alle crossklasses vol. De lijnen in de verkoopgrafiek stijgen dit jaar harder dan de steilste springbulten op de crossbaan. Nooit eerder werden er zo snel, zo veel kaarten met Grote Denkerskorting verkocht. De 3 dagenkaart en de dagkaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad van 10.000 stuks strekt. De Grote Denkersactie sluit op 1 januari.

De tussenstand op 26 november 2015

Kaartsoort Prijs voor Grote Denkers? Hoeveel Grote Denkers zijn er al? (% van 10.000) Prijs vanaf 10.000 kaarten en/of 1 januari 2016
Dagkaart vrijdag € 20,- 6% € 30,-
Dagkaart zaterdag Idem 43% Idem
Dagkaart zondag Idem 30% Idem