download

Zorgkwaliteit Centrum in Beweging tiptop in orde

LICHTENVOORDE- Ook de komende drie jaar mag Centrum in Beweging zich weer HKZ-gecertificeerd noemen. De praktijk voor fysiotherapie en Fysio Fit voldoet na de recente toetsing wederom aan alle vastgestelde HKZ-normen. HKZ betekent Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector en staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar.

Hoge eisen
Met het HKZ-keurmerk laat Centrum in Beweging zien dat dat zij serieus werk maakt van de kwaliteit van zorg. Dat ze voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

HKZ-certificaat
Het certificaat wordt afgegeven als de certificerende instelling beoordeelt dat het kwaliteitssysteem voldoet aan de HKZ-normen. Die toetsing is gebonden aan een aantal strikte regels. Om de toetsing zo objectief mogelijk te laten zijn, wordt deze uitgevoerd door een volledig onafhankelijke certificeerder.

Goed bezig
Het certificaat is 3 jaar geldig en jaarlijkse tussentijdse toetsing is verplicht. Na 3 jaar vindt hercertificering plaats. Centrum in Beweging laat weten dat ze blij is dat ze het keurmerk mag blijven voeren. Het onderstreept nog eens extra dat de fysiotherapeuten goed bezig zijn met het leveren van uitstekende zorg.


Bron: Streekgids.nl