Home » Lokaal » Zwarte Cross 2023 onthult indrukwekkende line-up met Snelle, Josylvio en DJ Thera

Zwarte Cross 2023 onthult indrukwekkende line-up met Snelle, Josylvio en DJ Thera

824

LICHTENVOORDE – De langverwachte line-up voor het Zwarte Cross festival 2023 is eindelijk onthuld. Met een diverse mix van jonge talenten, bekende namen en lokale helden, belooft het evenement dit jaar weer een spectaculaire ervaring te worden. Het festival vindt plaats op 20, 21, 22 en 23 juli en trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar Lichtenvoorde.

Een van de grootste namen die dit jaar op het podium zal schitteren, is de populaire singer-songrapper Snelle. Met zijn aanstekelijke hits en pakkende teksten heeft Snelle een enorme schare fans verzameld. Hij zal optreden met de Lieve Jongens band, wat ongetwijfeld voor een onvergetelijke show zal zorgen.

Ook nederhopsuperster Josylvio zal zijn opwachting maken op het Zwarte Cross festival. Met zijn unieke stijl en energieke optredens weet Josylvio het publiek altijd te vermaken en mee te slepen in zijn muziek. Voor de liefhebbers van harde beats en elektronische muziek is DJ Thera een absolute must-see. Deze beukgigant zal het festivalterrein op zijn grondvesten laten schudden met zijn krachtige mix van hardstyle en rawstyle. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de levendige en humoristische optredens van Pé Daalemmer & Rooie Rinus. Met hun uit-het-Groningse-leven-gegrepen-levensliederen brengen zij een unieke sfeer naar het festival.

Naast deze bekende namen biedt het Zwarte Cross festival ook een podium voor opkomende talenten en lokale artiesten. Vanuit Jamaica vliegt Admiral Tibet in voor een spetterende reggaeshow op de Reggaeweide, terwijl Lady Virea het publiek op de Dansvloer zal laten springen. Voor een bijzondere ervaring kunnen festivalgangers een bezoek brengen aan Blijtanken, waar ze met behulp van een koptelefoon hartverwarmende complimenten, aanmoedigingen en levensadviezen kunnen ontvangen. Een uniek concept dat het festival extra bijzonder maakt.

Met in totaal 334 muziek- en theateracts, naast de gebruikelijke stuntshows en het spektakel op de crossbaan, belooft het Zwarte Cross festival 2023 een waar spektakel te worden. De organisatie, De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., heeft alles in het werk gesteld om voor elke bezoeker iets aansprekends te bieden.

Het Zwarte Cross festival 2023 is een niet te missen evenement voor liefhebbers van muziek, theater en spektakel. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële festivalwebsite.

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op de website


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl